Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

SØKNAD INNVILGET

 

Når søknaden din har blitt innvilget vil du motta tildelingsbrev og akseptbrev i posten innen 10 dager etter styremøtet. Les og ta vare på begge disse brevene. Mye av det du kommer til å lure på står der. Du signerer akseptbrevet for å bekrefte at du har lest og akseptert fondets tildelingsvilkår og returnerer vår kopi til oss.

Prosjektet skal gjennomføres slik det er beskrevet i søknaden.
Fondet skal umiddelbart ha beskjed dersom det er vesentlige endringer eller forsinkelser i prosjektet. Vesentlige endringer kan være utskifting/frafall av utøvere, redusert antall forestillinger/konserter, stor geografisk endring av spillesteder og utsettelse/forsinkelser av prosjektets gjennomføring. Slike endringer må godkjennes av fondet.
Melding om endringer sendes til vår e-postadresse ffuk@ffuk.no

Dersom man unnlater å søke om godkjenning av vesentlig endringer før prosjektet er gjennomført, risikerer man at støtten blir redusert eller faller helt bort.

Hvis hele eller deler av prosjektet har blitt avlyst på grunn av korona-tiltak, vil vi regne de avlyste konsertene/forestillingene som gjennomført. Det må legges ved dokumentasjon fra arrangør på avlysningen når man ber om å få støtten utbetalt, i tillegg til rapport og regnskap.

Innvilget støtte utbetales etter at prosjektet er gjennomført (med unntak av reisestøtte og stipend).
Les mer om utbetaling her
Les mer om rapport og regnskap her

Language Norsk - NorwegianLanguage English - Engelsk